B.O.FEjST    
 • 8. B.O.brrrFEjST

  25. februar 2017
 • 4. pomladanski B.O.FEjST

  1. maj 2017
 • 10. poletni B.O.FEjST

  24. junij 2017
 • 4. jesenski B.O.FEjST

  31. oktober 2017
O festivalu
Predstavitev
Kje smo?
Sodelujoči
Pomagajo nam
Dobrodelnost
Obvestila za medije
Poslovno sodelovanje
Fotogalerije

Kontakt

Turistično društvo Bohinj
Ribčev Laz 48
4265 Bohinjsko jezero

Telefon: 04 574 60 10
Faks: 04 572 33 30
E-pošta: info@bohinj-info.com

Festival Kanal

Kravji bal

Kravji bal

Apartmaji Hrvaška
5.000.000 destinacij na enem mestu!

Dobrodelnost

2013

Za letošnji festival smo se odločili, da se zbrana sredstva podari Botrskemu skladu, ki je resnično uspešno dobrodelno gibanje in je pomagalo že mnogim otrokom, kar je tudi bistvo naše dobrodelnosti. Tudi letos nas bodo obiskali znani športniki, ki bodo poskušali dodati svoj delež k naši dobrodelni zgodbi. V kolikor si kdo želi rokavice rallyjista Boštjana Logarja, s katerimi je osvojil naslov DP, jih z veseljem prodamo za letošnji namen, izklicna cena je 100 €.

Poudarjamo, da je festival brezplačen in ima zato dobrodelno noto, saj lahko vsak na ta način izkaže svojo hvaležnost za vse dogajanje Več o botrstvu na: www.boter.si.

2012

V letu 2012 smo za otroški oddelek Zdravstvenega doma Bohinj zbrali cca 400 €.

2011

Tudi v letu 2011 smo bili dobrodelni. Na B.O.FEjST-u so nas zopet obiskali znani športniki in nas obdarili z darili, ki njim nekaj pomenijo. Posebe gost letošnjega B.O.FEjST-a je bil Boštjan Logar, Rally voznik, ki je pripeljal svoj tekmovalni avto, poleg tega pa je podaril rokavice, s katerimi je osvojil naslov državnega prvaka. Za te rokavice smo dobili 100 €. Poleg tega pa smo tudi nekaj artiklov iz prejšnega B.O.FEjST-a odprodali. Skupaj smo zbrali okoli 600 €, ki smo jih namenili za sofinanciranje Šole v naravi za bohinjske otroke, ki obiskujejo šolo za otroke s posebnimi potrebami v Radovljici. V upanju, da smo staršem olajšali plačilo, se vsem, ki so kaj prispevali, iskreno zahvaljujemo. Upamo, da bo leto 2012 še bolj uspešno!

2010

3. B.O. FEjST je bil poleg zabave in veselja, tudi lepa priložnost, da se izkažemo z dobrodelnostjo. S prodajo naših culic in srčkov, dražbe štartnih številk ter z donacijo Čarovnika Tonija, smo skupaj zbrali 575 €, za kar se vsem darovalcem iskreno zahvaljujemo. Denar smo podarili Zdravstvenemu domu Bohinj, ki ga bo porabil za nabavo dodatne naprave, ki bo omogočila kvalitetnejše življenje bohinjskih otrok.

2009

V letu 2009 smo za Otroško kirurgijo UKC Ljubljana zbrali 900 €, ki jih namenjamo nabavi dveh premičnih stojal za funkcije umetnih pljuč. S tem se zahvaljujemo za pomoč Tini Sodja Preželj ob njenih težavah po rojstvu, ko se je tam borila za življenje in so bili vsi zelo prijazni do nje in njenih staršev. Vsem, ki so kupili dobrodelne Fejstke ali Minke se iskreno iz srca zahvaljujemo.

Na poletnem festivalu pa smo zbirali tudi sredstva za Fundacijo za pomoč otrokom, ki nudi pomoč bolnim in revnim domačim otrokom na celotnem območju Republike Slovenije. Resnično bogatstvo človeka je dobro, ki ga stori drugemu, zato srčna hvala za vašo pomoč bolnim in revnim otrokom. Zbrali smo 555 €, ki smo jih namenili za Kristiana, otroka avtista, ki ima mamico samohranilko, katera ne more shajati iz meseca v mesec. Denar je bil namenjen njegovim zdravilom, ki jih dobiva iz Avstralije. Deček je zbolel za avtizmom, ko je pri dveh letih prebolel norice.

Natisni natisni  |  Na vrh na vrh
Predstavitev Kje smo? Sodelujoči Pomagajo nam Dobrodelnost Obvestila za medije Poslovno sodelovanje Fotogalerije
B.O.brrrFEjST Pomladanski B.O.FEjST Poletni B.O.FEjST Jesenski B.O.FEjST